Nagelstudio 5
Laat uw nagels stralen!

Behandelingen.

Kunstnagels
Ben je op zoek naar mooie lange nagels, maar zijn jouw nagels niet sterk genoeg? Dan zijn de nagels met Epic Fusion Gel van So Guilty perfect voor jou. Zo kun je de nagels verlengen tot een gewenste lengte. Ze worden mooi hard waardoor ze niet meer breken en worden dan voorzien van een mooie kleur.  Bekijk hier de prijzen.

Nagelbijters zijn altijd welkom en de behandeling wordt dan samen besproken.
Nailart is altijd mogelijk en gaat in overleg.

Biab/Natural nail Treatment  
Wil je natuurlijk mooie nagels, maar lukt dit niet door dunne en snel brekende nagels? Met de Biab of de natural nail treatment wordt de natuurlijke nagel verstevigd met een natuurlijke uitstraling. 
Bekijk hier de prijzen.

Gellak met een lichte versteviging.
Als je van jezelf mooie nagels hebt, dan kan je deze licht versterken en aflakken met een mooie gellak. Of ben je het zat dat je nagellak om de paar dagen beschadigd is en je deze opnieuw moet lakken? Dan is gellak perfect voor jou. Zo heb je een langdurige lak met mooie verzorgde handen.
Bekijk hier de prijzen.

Wenkbrauwstyling
Gedurende 2-5 weken mooi gevormde en geaccentueerde wenkbrauwen door middel van natuurlijke Henna. Het grote voordeel van henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. Sommigen beweren zelfs dat hun haartjes er daardoor langer uitzien. Bekijk hier de prijzen.