Nagelstudio 5
Laat uw nagels stralen!

Trainingen.

Na jarenlange ervaring heb ik besloten om de volgende stap te zetten. Het delen van mijn kennis en techniek!
Hieronder wordt er meer uitgelegd over het volgen van de Basisopleiding nagelstyliste of de trainingen Biab en Gellak.

Ben je benieuwd wanneer er een training gaat starten? Bekijk hier de agenda!

  • Basisopleiding nagelstyliste

De opleiding is perfect voor beginners en schoonheidsspecialisten als nagelstylist aan de slag willen.

Nagelstyling, verlenging en nail art blijft groeien in populariteit. Nagelstylisten gebruiken verschillende technieken zodat er sneller en mooier gedetailleerde nagels gezet kunnen worden. Met de geleerde technieken kan je met zo min mogelijk moeite, met zo min mogelijk herstelwerk professionele nagels zetten. 

Als nagelstylist wil je graag de beste service aanbieden aan klanten. Om het niveau te behalen van mooie, strakke nagels moet je de juiste techniek beheersen. Gedurende de opleiding zal je leren om met de producten van Epic Fusion Gel van So Guilty met de beste technieken mooie nagels te zetten.

Bij voltooiing van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van afronding .

Tijdens deze training ga je leren om de natuurlijke nagel te verstevigen met een natuurlijke uitstraling. Ook krijg leer ik je de techniek voor het egaliseren van de nagelplaat, zodat er een mooi strak geheel ontstaat.
Biab staat voor Builder In A Bottle, het is een dikkere gel dan de gellak waardoor je de nagel kan egaliseren en verstevigen. Deze zijn in verschillende natuurlijke kleurtjes verkrijgbaar. Hier heeft een klant 3-4 week plezier van. Houd de agenda in de gaten! Meer uitleg en prijzen vind je hier.

  • Training gellak behandeling

Bij de training Gellak met versteviging ga je leren om een nagel mooi en egaal te verstevigen zodat er een glad oppervlak ontstaat. Dan leer je de juiste techniek om de gelpolish strak aan te brengen zodat een klant zeker tot 3-4 week plezier heeft van mooie nagels. Houd de agenda in de gaten! 

Neem voor meer informatie contact met mij op.